Jag är världens sämsta bloggare

Men finner mig vara alldeles inspirationslös. Och denna av konstant mörker framkallade överväldigande trötthet gör inga underverk för inspirationen. Alls. Jag orkar ju för fan inte ens bli upprörd över saker. Jo, en upprördhetsepisod överraskade mig för ett antal dagar sedan när jag för att jag för en gångs skull hade TV:n på råkade höra den utomordentligt korkade Patrik Sjöberg tala om ett sexbrottsregister på något debattprogram. Det gjorde mig avig i en hel dag på grund av att en kollega nämnde debattprogrammet dagen efter varpå jag åter blev upprörd. Jag uppskattar inte korkade människor i debattprogram, det är inte ett dugg givande. Det är mycket mer givande med intelligenta människor som kan underbygga sina åsikter med välplacerade kommentarer. Och sen råkade jag titta vidare och fick då höjden av korkadhet i form av Katrin Zytomiwhatever vars hjärna uppenbarligen inte tycker om avsaknaden av kolhydrater.

Tacka vet jag det TV-lösa livet.

 

20121217-171308.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *