Jag ber om ursäkt

för att jag inte uppdaterat på en evighet. Speciellt till L som var extra besviken. Så nu är det dags! Jag har varit alldeles uppe i mitt jobb som tar mycket av min tid men också är alldeles fantastiskt roligt! Och det har ju i övrigt inte hänt så mycket mer. Jo, jag har en ny häst som jag tar hand om, ett litet halvslött fullblod vid namn Alvar som har visat sig vara ett perfekt projekt efter att jag fått en livstid av kunskap från Karin, min tränare som gått i exil ända till Småland.

Häromdagen försökte en av mina kära kollegor att stoppa in mig i en ism, vilket jag tyckte var väldigt komiskt. Han ville bara inte ge sig fastän det inte fungerade. Jag talade som vanligt om min irritation över att jag inte får dricka öl naken utomhus fastän jag får göra det hemma, vilket såklart bara är ett uttryck för mitt allmänna missnöje över samhället. Då blev det nudist. Sen blev det lite liberalist, nonkonformist och så vidare. Men jag ismar mig inte. Att isma mig hade varit samma sak som att låsa fast mig i en åsikt. Och det vill jag inte göra igen, been there, done that!

Wow, skrivförmågan är inte på topp för tillfället, det är nog för att huvudet är fullt av annat. Men jag vill inte tråka ut min omgivning med containers, terminalsystem och projekt, så det här får nog bli stopp för nu. Bättre än inget? You decide!

20121025-213035.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *