Livet på landet!

Är alldeles underbart! Igår tömde och fyllde jag dammen och trimmade ner ängen tillsammans med två kompisar. Idag trimmade jag resten, skruvade på några lampor och fixade basskrammel i Sixten the Car. Han fick också en liten avsköljning med min nya högtrycksspruta. Har även lyckats förbanna de där två stadsboende kompisarna som tog slut på tändvätskan utan att säga något, jag har 1.5 mil fram och tillbaka till affären och hade precis varit där. Stekt är liksom inte lika gott som grillat.

Det är faktiskt svårt att låta bli att pyssla med saker, kan knappt sitta ner i en kvart utan att det rycker i benen. Och det finns massor att göra, snacka om att aldrig bli uttråkad! Alldeles fantastiskt! Och detta trots att jag bränt mig på varenda jävla brännässla i hela trädgården, fått en katapulterande sten från trimmen rätt på blygdbenet, redan plockat massor av fästingar från katterna, bor tillsammans med massor av korkade flugor och har blåmärken överallt. This is the life!

IMG_0697

IMG_0699

IMG_0664

IMG_0693

IMG_0671

IMG_0629

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *