Om flyttstress som orsakar underligt beteende.

Då var det väl äntligen dags att flytta, vilket jag gör på lördag. Det var snabba ryck då köparen av lägenheten ville flytta in på studs. Så de senaste 10-11 dagarna har bestått av att försöka komma ur bubblan som skapats av tanken på att lägenheten aldrig kommer att bli såld.

Detta har lyckats göra mig aningen virrig vilket i sin tur bidragit till att jag packade ner min plånbok bland kläderna och fick lite tyst panik av tanken på att jag inte skulle hinna fixa nytt allt innan överlåtelsen på fredag. Och igår lyckades jag och min kära smäcklåsdörr i kombination med min virriga hjärna låsa ut mig ur lägenheten. I ett gammalt linne, utan snus, telefon eller något annat vettigt som skulle kunnat hjälpa mig. Bilnycklar typ. Men det löste sig med hjälp av en fantastisk granne, hans telefon och två likaledes fantastiska kompisar med bil och extranycklar. Men det tog ändå drygt tre timmar från jag smällde igen dörren tills allt var klart. Suck.

Så på lördag eftermiddag ska jag sätta mig i denna fantastiska trädgård och glädjas över tanken på att jag sparar 3500 kronor om året i bilförsäkring genom att inte ha bilen parkerad på gatan mitt i Malmö, tjo!

 

2013-02-21 21.54.59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *