Om Kickstarterprojekt, Oinspiration och Okvinnlighet

Jag ska under hösten bygga om bloggen med hjälp av ett Kickstarter-projekt som jag backat. Det heter Ghost och jag kan inte riktigt vänta på att få tag på det. Open source, Non Profit och noll risk att bli utsålt till Facebook. Kan inte vänta! Går att spana på här!

I övrigt har den stora Oinspirationen slagit till igen, på grund av många olika saker. Det finns dock ljusglimtar i tillvaron, vilket är en jävla tur! Livet på landet hägrar förhoppningsvis inom en mycket rimlig framtid och i nuet har jag 10 dagars semester vilket är ofattbart välbehövligt. Staden dödar mig mer än vanligt just nu och längtan efter trädgården, skogen och lugnet är väldigt närvarande. Osocialiteten är också riktigt stor just nu, orkar bara inte med människor, bara mina människor, dom jag känner mig bekväm med, mig själv med.

Det är viktigt att kunna vara mig själv runt de människor jag väljer att umgås med. Fasaderna jag lägger mig till med är ändå uppe så mycket i mitt liv. Det blir svårare och svårare att hitta nya människor ju äldre jag blir och ju större krav jag ställer på folk. Men de dyker upp, de där människorna som jag får en omedelbar kontakt med. Mitt största dilemma är att jag praktiskt taget uteslutande tycker om att hänga med män. Jag har extremt svårt att få någon sorts vettig kontakt med tjejer då deras intressen ofta skiljer sig groteskt mycket från mina. Och så är det ju det där med att välja bort barn, det gör att tjejer över en viss ålder blir riktigt ointressanta.

Dilemmat i det hela är att det är svårt att hitta vänskap med män utan att sex måste bli involverat. Ibland är ju givetvis den aspekten också intressant, men inte alls alltid. Jag talade om det här med en nätbekant bloggande herre med stor intelligens, hans tips var att bara få det överstökat och sedan köra den gamla “det är inte du, det är jag, kan vi inte bara vara vänner”-dängan. Och det kan ju absolut fungera. I vissa lägen. Men det hade också varit fint om det bara gick att vara vänner från början.

Ett annat irritationsmoment när man som jag inte har så mycket gemensamt med tjejer är att det i sociala sammanhang med både tjejer och killar av någon jävla anledning antas att alla tjejer ska klumpas ihop och prata tjejgrejer. Som om jag inte skulle vilja sitta med handen i byxan, dricka bärs och snacka bilar och politik? Och av någon sorts bisarr kvinnlig skuld hamnar jag ändå där. Jag har nu lovat att inte göra det igen. Bara för att jag har boobs vill jag inte diskutera kläder, ungjävlar, smink och annat brudigt trams. Punkt.

 

1366x768_uninspired

 

4 thoughts on “Om Kickstarterprojekt, Oinspiration och Okvinnlighet”

  1. Jag hatar att jag är självgod nog att ens tänka tanken, men hoppas innerligt att denna “bloggande herre med stor intelligens” inte är jag, för det var ett fruktansvärt tips. Som du påpekar lär det knappast vara gångbart i mer än några få undantagsfall. Hur ofta är man själv sugen på att hänga med någon som legat med en och sedan kommit på att man inte är värd att ligga med igen liksom? Typ aldrig. Har i och för sig inget bättre förslag på laget, men har väl heller aldrig riktigt sökt någon lösning på problemet då jag inte känner en enda tjej som jag vill vara vän med (som jag inte redan är vän med).

    Hade för övrigt aldrig hört talas om Ghost tidigare, och kände väl spontant bara “Nej, inte något nytt! Jag vill inte ha något nytt, jag har ju precis börjt mästra WordPress!”, men efter att ha sett videon på Kickstarter-sidan så måste jag säga att det ser jäkligt lovande ut. And that bitch is rich yo!

  2. Hmmmm, jo, det var ju dig jag talade om förstås, känner inte till så många fler intelligenta bloggande herrar. Jag tycker ju förvisso att du har en bra poäng egentligen och det funkar ju faktiskt sådär emellanåt. Det var dessutom hysteriskt roligt, så vi kan ju komma överens om att ironin är all present!

    Visst är det så med Ghost, jag hade precis samma reaktion som du, inte något nytt igen! Men fan ta mig! Jag lovar att uppdatera dig så fort jag får tag på underverket!

  3. Jag kräker på kläder, smink och ungjävlar. Och så jobbar jag på Emporia i Malmö. Ironin i det du. Jag råhatar minst tre timmar om dagen….. även de dagar jag inte jobbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *